Femeile din PDL Satu Mare cer demisia Andreei Paul pentru că îl susține pe Blaga

2135

Articole de la același autor

Democrat-liberalele din organizația partidului din Satu Mare solicită demisia Andreei Paul din funcția de prim-vicepreședinte al BPN al Organizației de Femei pentru că îl susține pe Blaga pentru funcția de președinte al partidului și nu pe cele două contracandidate ale sale: Monica Macovei și Elena Udrea

"Doamnele și domnișoarele din toate organizațiile de femei ale Partidului Democrat Liberal au primit o lovitură dură din partea doamnei Andreea Paul Vass care ocupă funcția de prim-vicepreședinte în Biroul Permanent Național al Organizației de Femei. Pentru șefia PDL s-au înscris două femei din generații diferite și un bărbat. Andreea Paul în loc să susțină tinerețea, profesionalismul și viziunea doamnei Elena Udrea sau experiența, decența și inteligența doamnei Monica Macovei, a ales să-l susțină pe singurul bărbat aflat în această competiție internă", susțin acestea citate de evz.ro.

Membrele și simpatizantele PDL Satu Mare susțin că, în aceste condiții, Andreea Paul nu mai reprezintă interesele doamnelor și domnișoarele din PDL. Ele mai afirmă că "deși doamna Vass are discursuri feministe când este vorba de ocuparea unor funcții de conducere în organizația de femei, realitatea se pare că este alta".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4209 secunde