Felix Stroe: „Decebal Făgădău nu a mai reprezentat opţiunea cetăţenilor”

2390
Felix Stroe: „Decebal Făgădău nu a mai reprezentat opţiunea cetăţenilor” - felixstroe-1601235120.jpg

Articole de la același autor

Decebal Făgădău nu este prezent la sediul PSD Constanţa. Felix Stroe, preşedintele PSD, a făcut o scurtă declaraţie, în care admite că Decebal Făgădău a pierdut funcţia de primar al Constanţei.


“Îmi exprim regretul că Decebal Făgădău nu a mai reprezentat opțiunea cetățenilor. Îi felicit pe cei anunțați câștigători. Vom face o analiză, să vedem ce am făcut bine”, a declarat Felix Stroe.


Potrivit acestuia, Făgădău rămâne preşedintele organizaţiei PSD a municipiului Constanţa. „Astăzi a fost ziua dreptei. Îi felicit. Bătălia pentru CJC este la fel de disputată. Eu consider că am adus cel mai consistent portofoliu”, a mai spus Felix Stroe.


„A fost o competiție electorală foarte disputată, toate partidele prin candidații lor și-au jucat șansa la maximum. În general a fost o competiție, astăzi mă refer, corectă, pe alocuri s-a mai sărit calul, dar una peste alta consider că rezultatele nu au fost viciate de incidentele izolate care s-au întâmplat. Îi felicit pe cei care au fost anunțați la exit poll câștigători. Îmi exprim regretul sincer pentru faptul că Decebal Făgădău nu a mai reprezentat opțiunea electoratului”, a încheiat preşedintele PSD.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7564 secunde