Felix Stroe, candidat PSD pentru șefia Consiliului Județean Constanța

1010
Felix Stroe, candidat PSD pentru șefia Consiliului Județean Constanța - felixstroebunnsite-1597428721.jpg

Articole de la același autor

Cu doar câteva zile înainte de a se finaliza perioada pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie, PSD Constanța a decis să-și schimbe candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Concret, actualul președinte al CJC, Horia Țuțuianu, care își afișase deja panouri prin Constanța prin care își anunța o nouă candidatură, a fost înlocuit după ce a ieșit din grațiile liderilor social-democrați.

Mai mult, locul său a fost luat chiar de Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, care a fost votat în unanimitate de cei prezenți pentru a candida la șefia CJC.

"Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri 14 august a.c., în prezența majorității covârșitoare a primarilor partidului din județul Constanța. La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat dl. Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța", a transmis, la închiderea ediției, Biroul de Presă al Organizației Județene a PSD Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6464 secunde