"Excluderea lui Florin Popescu din PDL, încă o prostie a actualei conduceri"

102

Articole de la același autor

Deputatul PDL Theodor Paleologu cataloghează decizia BPN de excludere din partid a fostului lider al organizației Dâmbovița Florin Popescu drept "încă o prostie a actualei conduceri".


"Excluderea lui Florin Popescu din partid, confirmată între timp, este încă o prostie a actualei conduceri", scrie Paleologu pe contul său de Facebook. Paleologu a scris anterior că face un "autodenunț": "În contextul în care BPN al PDL discută excluderea lui Florin Popescu pentru că a participat la inaugurarea unui sediu PMP, țin să aduc aminte că am participat la congresul PNȚCD și, în calitate de invitat, la o ședință a conducerii PMP".


Conducerea PDL a aprobat, luni, excluderea din partid a deputatului Florin Popescu, fost lider al organizației Dâmbovița, decizia finală urmând să fie luată de Consiliul Național de Coordonare.


Florin Popescu a participat la prima parte a ședinței BPN, dar nu și la vot. Înaintea votului, Florin Popescu a declarat ziariștilor că în ședința BPN al PDL un coleg a spus despre el că este "trădător", iar altul i-a reproșat că este prea apropiat de Traian Băsescu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL e pe un trend pozitiv"
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : "PDL e pe un trend pozitiv"
Pagina a fost generata in 0.656 secunde