Eugen Tomac: Oricine le spune românilor că va mări pensiile, că va mări salariile, minte cu neruşinare

245
Eugen Tomac: Oricine le spune românilor că va mări pensiile, că va mări salariile, minte cu neruşinare - eugentomac-1604844765.jpg
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, afirmă că este esenţial să avem bani pentru toţi pensionarii şi, de asemenea, să găsim instrumente pentru a salva locurile de muncă în perioada aceasta, iar bugetul trebuie făcut pe realităţile din prezent.


"PSD-ul şi-a atins limita de bătaie de joc faţă de această ţară şi îi minte cu neruşinare şi pe pensionari şi pe copii, pentru că ştim foarte bine că în vreme de criză banii sunt cei pe care-i avem şi trebuie să-i gestionăm cu maximă seriozitate astfel încât să nu izolăm sau să prăbuşim şi mai mult această ţară. Esenţial pentru noi este să avem bani pentru toţi pensionarii şi să găsim instrumente, atât interne cât şi cele pe care ni le pune la dispoziţie Uniunea Europeană, pentru a salva locurile de muncă. Avem nevoie de mai multă solidaritate şi bugetul trebuie croit pe nişte realităţi pe care le trăim astăzi", a spus Tomac, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă.


El a precizat că este o obligaţie să avem un buget care să permită trecerea peste această perioadă de criză.


"Oricine vine astăzi şi le spune românilor că va mări pensiile, că va mări salariile, minte cu neruşinare. Obligaţia noastră este să avem un buget care să ne permită să trecem cu maximă responsabilitate peste această criză care vine suprapusă peste această criză de sănătate publică", a mai spus preşedintele PMP.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9553 secunde