"Este puțin probabil ca Băsescu să accepte o demisie de onoare"

62

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a opinat, miercuri, după ce Parlamentul a adoptat declarația prin care cere demisia președintelui Băsescu, că acesta nu va demisiona, iar, dacă ar face-o, ar fi în urma "presiunilor externe".

"Așa cum îi cunoaștem cultura democratică, este puțin probabil ca el să accepte o demisie de onoare. S-ar putea ca în fața presiunilor externe să trebuiască, la un moment dat, nu datorită situației interne, ci, culmea, datorită presiunilor externe, să ajungă să trebuiască să își dea demisia", a spus el.

Chestionat dacă, în opinia sa, șeful satului își va da demisia, Tăriceanu a răspuns negativ. "Nu cred că președintele își va da demisia. Există, însă, totuși, un mare risc pentru el să se trezeacă complet izolat pe scena politică internațională, unde se va confrunta cu o altă atitudine decât cea cu care este obișnuit poate în România, unde o parte din mass-media încearcă să îi ia apărarea necondiționat, într-o manieră subiectivă", a spus Tăriceanu, citat de Mediafax.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5324 secunde