Epoca Dragnea, la final! Liderul PSD, coleg cu Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova

2588
Epoca Dragnea, la final! Liderul PSD, coleg cu Radu Mazăre la Penitenciarul Rahova - epocadragnea-1558984744.jpg

Articole de la același autor

Nici nu a apucat să se dezmeticească bine după eșecul de la alegerile europarlamentare că, ieri, liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit cea mai rea veste din viața sa. "Va merge la pușcărie!", a fost decizia magistraților care s-au pronunțat în dosarul său.  


Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat, ieri, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


La numai câteva ore de la sentință, Liviu Dragnea s-a predat și a ajuns la Penitenciarul Rahova. El va sta în carantină 21 de zile, perioadă în care i se vor efectua analize medicale, un examen psihologic și se vor stabili activitățile pe care le va urma pe perioada detenției. Surprinzător, liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi coleg cu Radu Mazăre în perioada de carantină deoarece și fostul primar al Constanței se află la Penitenciarul Rahova după ce a fost extrădat din Madagascar.


Vestea că Liviu Dragnea a fost condamnat a creat emoții în PSD, iar liderii importanți ai partidului s-au reunit la sediul formațiunii politice pentru a stabili strategia în următoarea perioadă.


Condamnarea președintelui PSD, Liviu Dragnea, reprezintă "un moment dificil" pentru partid, a declarat premierul Viorica Dăncilă, care a precizat că, în calitate de președinte executiv al formațiunii, conform statutului, preia funcția de șef al social-democraților.


"Nu îmi voi da demisia!"


Ulterior, după ședința partidului, premierul Viorica Dăncilă, președinte executiv al PSD, a anunțat că nu va demisiona, indiferent de solicitări, menționând că va continua programul de guvernare.


"Vreau să asigur că nu-mi voi da demisia indiferent de solicitările unora sau altora. Voi respecta decizia luată în Parlament în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă, dar asta nu înseamnă că dacă cineva îmi cere demisia imediat trebuie să acceptăm acest lucru. Suntem un partid responsabil, pentru că avem o guvernare responsabilă. Ne dăm seama că este importantă stabilitatea țării, este important că încă deținem președinția rotativă a Consiliului UE", a afirmat Viorica Dăncilă.
Ea a spus că mulțumește electoratului pentru votul dat, iar partidul va face o analiză pentru a vedea unde a greșit.
"Vom veni cu soluții astfel încât să recâștigăm electoratul, să luăm cele mai bune măsuri și cred că una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare. Asigur toți primarii că vom continua programele pe care le-am început, vom continua acordarea fondurilor guvernamentale atât pe PNDL1, cât și pe PNDL2, dar și pe Fondul de Dezvoltare și Investiții", a precizat Viorica Dăncilă.


În altă ordine de idei, ea a dat asigurări că nu sunt tabere în partid.


"Nu există tabere în partid. După cum vedeți suntem din aproape toate zonele țării. Discuțiile le vom avea în partid, chiar dacă unele din discuții vor fi contradictorii, vom ieși mult mai uniți, așa cum trebuie să fie într-un partid care are responsabilitatea guvernării, într-un partid care trebuie să intre întărit în viitoarele alegeri, fie că vorbim de alegerile prezidențiale, locale sau parlamentare", a adăugat Dăncilă.


Ea a subliniat că a convocat, astăzi, Biroul Național al PSD la ora 11.00 și Comitetul Executiv la ora 18.00, pentru a decide pașii ce trebuie urmați.


"Împreună vom lua decizii, împreună vom vedea unde am greșit, care sunt pașii pe care trebuie să-i facem și cum putem acționa în perioada următoare într-un mod unitar, într-un mod care să arate unitatea PSD", a  mai anunțat Viorica Dăncilă. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.328 secunde