Emil Boc o critică pe Lucia Varga

72
Emil Boc o critică pe Lucia Varga - emilboc1319531668-1375281306.jpg

Articole de la același autor

Fostul premier Emil Boc a criticat-o pe Lucia Varga care a afirmat că o mare suprafață de pădure a fost tăiată ilegal în timpul guvernării PDL.




 "Doamna aceasta ministru, de care aflu și eu că există în Guvernul României, să-și aducă aminte că e la guvernare de aproape un an și jumătate și să vadă bârna din ochiul ei înainte de a căuta în altă parte. Când ești la guvernare de un an și jumătate, a continua să dai vina pe alții este un semn de crasă lipsă de responsabilitate și de incapacitate managerială", a declarat, într-o conferință de presă, Emil Boc. 


El a mai spus că în timpul când a fost premier în Guvern nu s-au avizat defrișări ilegale și că cei care aveau atribuții să respecte legea trebuie să fie întrebați. Pe 26 iulie, ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Varga, și directorul Romsilva, Adam Crăciunescu, au declarat că în ultimii ani au dispărut 1.000 de hectare de pădure din județul Cluj și 345.000 de metri cubi de lemn, cu o pagubă estimată la 54,7 milioane de lei. Datele au rezultat în urma unor controale efectuate la doar trei ocoale silvice clujene din totalul celor 13. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Politică-Administrație : Emil Boc rămâne în PDL
Pagina a fost generata in 3.9948 secunde