Emil Boc: „O cădere a Guvernului și o criză politică ar însemna harababură”

Vineri, 16 Aprilie 2021, 15:37
294
Primarul liberal al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a atras atenţia că o cădere a Guvernului acum și o criză politică, suprapusă pe una sanitară și una economică, ar duce la harababură și ar fi un act de iresponsabilitate.

Emil Boc spune că nu se poate ca o problemă personală să fie transformată într-una la nivelul întregii țări și face apel la calm, la dialog și la maturitate politică.

Potrivit lui Emil Boc, remanierea unui ministru este un proces firesc în actul de guvernare, el dând ca exemplu situația în care PNL l-a schimbat pe ministrul Victor Costache cu Nelu Tătaru.

„Schimbarea premierului ar însemna căderea guvernului, iar 10 – 15 zile ar fi harababură, ar fi cea mai înaltă formă de iresponsabilitate politică. Între timp, ce se întâmplă cu țara? Când gândim o situație trebuie să ne gândim la implicații. Să stăm cu picioarele în apă rece, calm, să vedem care sunt punctele care ne unesc. Pe români nu îi doare dacă noi ne certăm pentru o poziție sau alta. Sunt de acord că USR-PLUS poate să nu fie de acord cu decizia premierului, dar când ai venit la guvernare ai acceptat și Constituția care spune că premierul are dreptul să își ajusteze din mers echipa.” , a declarat Emil Boc.Pagina a fost generata in 0.2719 secunde