Emil Boc, către primarii PDL: Nu mai faceți parcuri în păduri

320
Emil Boc, către primarii PDL: Nu mai faceți parcuri în păduri - emilbocdp-1318592801.jpg
Premierul Emil Boc a insistat vineri, la Sibiu, în fața colegilor săi de partid, majoritatea primari, pe prioritizarea investițiilor făcute cu bani publici, avertizându-i pe aceștia că s-a terminat cu amenajarea de parcuri în păduri sau a patinoarelor și sălilor de sport în localități unde drumurile sunt de pământ.
"PDL trebuie să ia taurul de coarne. Este vorba de măsuri nepopulare. Facem o investiție uneori de care se minunează oamenii. Parcuri în pădure. Greșeli de neiertat. Vă asigur că nu se va mai repeta. Sunt investiții care nu se justifică. Degeaba alocăm resurse", a avertizat premierul.
Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că în trei ani de guvernare a reușit să facă numeroase investiții, însă multe nu au fost analizate cum trebuie de primari, dovadă că există investiții vechi de dinainte de 1990 despre care, acum, nimeni nu are curajul să spună că nu se mai justifică.
"Degeaba faci sală de sport într-o comună, un patinoar, dacă drumul este de pământ. Avem 40.000 de investiții în România. Unele începute înainte de 1989. Unele poate nu mai trebuie să fie continuate. Nu e o politică foarte populară, dar este eficientă, domnilor primari", a declarat Emil Boc.
Premierul le-a reamintit celor prezenți că a fost primar și că oamenii vor să vadă proiecte bune pentru comunitate, duse la bun sfârșit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce propunere are UDMR
Pagina a fost generata in 0.2301 secunde