Emil Boc a câștigat definitiv procesul cu Tăriceanu privind afacerea Sterling

382
Emil Boc a câștigat definitiv procesul cu Tăriceanu privind afacerea Sterling - 90tariceanuboc1319036123-1319055240.jpg
Premierul Emil Boc a câștigat definitiv procesul cu fostul prim-ministru Călin Popescu-Tăriceanu privind afirmațiile pe care actualul șef al Guvernului le-ar fi făcut în legătură cu dosarul privind afacerea "Sterling", considerate calomnioase de Tăriceanu.
Magistrații Tribunalului București au respins, ieri, recursul fostului premier Călin Popescu-Tăriceanu la decizia Judecătoriei Sectorului 5 care dăduse câștig de cauză tot actualului prim-ministru.
Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins, pe 18 iunie 2010, ca neîntemeiată, acțiunea prin care fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu l-a acționat în judecată pe actualul prim-ministru Emil Boc pentru declarații referitoare la afacerea "Sterling".
Tăriceanu l-a acționat în instanță pe Emil Boc după ce acesta a formulat mai multe declarații în care l-a acuzat pe Tăriceanu de subminare a economiei naționale prin încheierea acordului cu Sterling.
Potrivit documentelor depuse în instanță, Emil Boc a declarat că Tăriceanu a încălcat legea și a prejudiciat interesele României, premeditând "o afacere în favoarea unor grupuri de interese".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Palaz vrea să îl demită pe Tusac
Pagina a fost generata in 1.4351 secunde