Emil Boc a acceptat să facă parte din Fundația Mișcarea Populară

95
2
Emil Boc a acceptat să facă parte din Fundația Mișcarea Populară - emilboc-1391947063.jpg

Articole de la același autor

Primarul Emil Boc a anunțat, duminică, la Cluj, că a acceptat să facă parte din Fundația Mișcarea Populară, susținând că, în opinia sa, poate avea o contribuție la unificarea dreptei.
"Am acceptat invitația lui Marian Preda de a face parte din Fundația Mișcarea Populară", a spus Boc.
El a adăugat că, în opinia sa, poate contribui la unificarea dreptei, pentru câștigarea alegerilor din acest an.


Comentează știrea

Baspunar
9 februarie 2014
Securist-sucar!

Simbolul corupției, Matrafox Șantaj Băsescu și gagica lui, Nuțy Udrea, secondați de Monica Macovei-Alcool, au reușit de multe ori impunerea minciunii drept adevăr. Ca și bunicul său politic natural, bolșevicul Vladimir Ilici Lenin, care spunea ca "Libertatea este atât de prețioasă încât trebuie să fie raționată" și "Adevărul este o prejudecată burgheză meschină!!! în măsura în care nu este minciuna impusă drept adevăr, cu bâta sau prin spălarea creierului, de către aparatul de propagandă băsistă pus in slujba unui dictator paranoic. Nuțy Udrea este cea mai avidă actriță porno din politica dâmbovițeană!

Bojidar
9 februarie 2014
Nimeni nu e mai presus de lege.

Solicit ca instituțiile abilitate ale statului trebuie să se autosesizeze. Matrafox Șantaj Băsescu a intrat deja, din nou crâncen anticonstituțional, în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din anul 2014. Mișcarea Populară, facută pentru cele doua Elene din viața lui Matrafox Șantaj Băsescu - EBA Băsescu, proasta satului cu mintea odihnită, pentru a candida la alegerile pentru Parlamentul European și Nuțy Udrea pentru ca n-a caștigat alegerile din P.D.Lașii și probabil ca va conduce acest partid, mai devreme sau mai tarziu, este o adunătură de securiști, codóși, pupincuriști, jagardele, mincinoși, profitori, trădători și haimanale. Băsescu a încălcat Constituția și a violat-o de nenumărate ori, în nenumărate feluri, a siluit Constituția. De data aceasta siluirea vine din faptul că printr-o prevedere explicită constituțională, președintele României trebuie să fie deasupra vieții politice. Suntem o țară de nebuni și proști?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4275 secunde