Elena Udrea candidează ca independent la alegeri: "Drumurile de Traian Băsescu se despart"

340
1
Elena Udrea candidează ca independent la alegeri:
Deputatul Elena Udrea a anunțat, miercuri, că va candida ca independent la alegerile parlamentare, că va strânge semnături în stradă și își va face o campanie ieftină pe Facebook, precizând că nu s-a consultat cu fostul președinte Traian Băsescu, iar de aici drumurile lor se despart.

Elena Udrea a anunțat miercuri pe treptele instanței supreme că va candida ca independent la alegeri, motivând că ''e nevoie de cineva care să apere drepturile cetățenilor'' și adăugând că vrea să devină președinte al Comisiei SRI și că drumurile ei se despart de Traian Băsescu.

"Am luat decizia de a candida ca independent. O să strâng semnături în stradă și o să-mi fac o campanie ieftină pe Facebook. Nu m-am consultat cu fostul președinte. De aici drumurile noastre se despart", a spus Elena Udrea, după ce s-a încheiat ședința de judecată de la instanța supremă în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a precizat că își dorește să ajungă șefa Comisiei de control al SRI.

"Am obligația să candidez la aceste alegeri, având în vedere ce am făcut în acești ani", a mai spus Udrea.

În urmă cu o săptămână, Elena Udrea spunea că nu este hotărâtă dacă va mai candida la alegerile parlamentare, susținând că este evidentă o implicare a Direcției Naționale Anticorupție în activitatea politică.

În 6 august, Udrea spunea, într-un interviu pentru Digi 24, că nu va candida la alegerile parlamentare, că politica s-a degradat deși au venit tineri, care au avut "apucături capitaliste", dar au moștenit și practicile de nepotism de dinainte de 1989.

Despre Traian Băsescu, ea a spus că fostul președinte "rămâne un reper în politica românească".

Întrebată dacă rămâne apropiată de PMP, Elena Udrea a răspuns: "E partidul pe care l-am crescut, pe care l-am construit. Cel mai frumos proiect politic din ultimii 26 de ani a fost PMP. Rămân apropiată, voi vota PMP, voi susține liderii PMP", scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Hollywood
13 noiembrie 2016
Găsește rima

Pentru Elena Udrea: Drum bun, cale bătută .....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5501 secunde