Electoratul USR vrea liste comune cu partidul lui Cioloș

543
Electoratul USR vrea liste comune cu partidul lui Cioloș - electoratulusr-1540218620.jpg

Articole de la același autor

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, ieri, că peste 70% din electoratul partidului așteaptă alcătuirea de liste comune la alegerile europarlamentare cu formațiunea România Împreună, condusă de Dacian Cioloș.

"Alcătuirea de liste comune cu formațiunea lui Dacian Cioloș este una dintre variantele pe care le avem în discuție, pe care le analizăm. Am discutat cu Dacian Cioloș ieri și despre acest aspect, despre varianta de a merge pe liste comune", a precizat Dan Barna, la Digi24. El a spus că discuția nu este la nivel de locuri mai multe sau mai puține.

"Am făcut câteva analize, avem și niște rezultate care arată un procent foarte mare din rândul electoratului care ar vrea o Românie europeană, din rândul electoratului nostru, sunt undeva la peste 70% - 75% din electorat care așteaptă liste comune. Vom decide, vom vedea. Avem niște date, procentul este undeva la peste 70% minim de cetățeni care văd varianta de liste comune ca fiind o variantă credibilă pentru viitoarele alegeri", a adăugat Barna. Liderul USR a susținut că încă nu s-a discutat dacă Dacian Cioloș ar putea fi cap de listă la europarlamentare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5524 secunde