Edilul Viorel Ionescu vine în sprijinul producătorilor din Hârşova după închiderea pieţelor

369
Edilul Viorel Ionescu vine în sprijinul producătorilor din Hârşova după închiderea pieţelor - viorelionescupiete2-1604849170.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, încearcă să găsească zilnic soluţii pentru ca cetăţenilor din urbea pe care o conduce să le fie cât mai bine. Ultima dintre ele este legată de pieţele care ar urma să fie închise din cauza pandemiei de coronavirus.

Legat de acest aspect, Viorel Ionescu a transmis un mesaj tuturor celor din Hârşova prin intermediul reţelelor de socializare.

„Având în vedere numărul mare de îmbolnăviri cu Covid-19 la nivel național din ultima perioadă, care impune luarea unor măsuri pentru diminuarea răspândirii acestuia, au fost instituite mai multe restricții, printre care și cele referitoare la funcționarea piețelor agroalimentare acoperite, autoritățile locale urmând a identifica soluții pentru diminuarea efectelor închiderii piețelor acoperite. Astfel, Primăria Orașului Hârșova va amenaja în spatele pieței mai multe tarabe pe care să poată fi expuse produsele în aer liber, astfel încât să fie limitat cât mai mult riscul îmbolnăvirii, dar și răspândirea acestui virus. Totodată, vă aducem la cunoștință faptul că, încă din data de 14.07.2020 este funcțională aplicația Magazinul Virtual Hârșova, unde toți comercianții locali aflați în evidența noastră își pot promova produsele, iar hârșovenii îi vor putea contacta și cumpăra online”, a transmis primarul Viorel Ionescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4291 secunde