Edilul Viorel Ionescu, de la Hârşova: „PSD este un partid aflat într-o criză de lideri”

489
Edilul Viorel Ionescu, de la Hârşova: „PSD este un partid aflat într-o criză de lideri” - fondprimarharsova-1605293121.jpg

Articole de la același autor

Primarul oraşului Hârşova, Viorel Ionescu, încearcă să demareze mai multe proiecte pe care le-a iniţiat, însă de cele mai multe ori i se pun beţe în roate. Ultimul exemplu are legătură cu proiectul care priveşte atragerea de fonduri europene pentru achiziţia unor pontoane care vor ajuta la acostarea navelor de agrement în Portul Hârşova.

La ultima şedinţă de Consiliu Local, Viorel Ionescu s-a lovit de ostilitatea consilierilor PSD şi PRO România, cei care nu au fost de acord cu acest proiect şi au votat împotriva sa. La acel moment, Viorel Ionescu şi-a exprimat nemulţumirea pe pagina sa oficială de Facebook, iar a doua zi a avut parte de o supriză.

Consilierii care cu o zi înainte au votat împotriva proiectului, au votat apoi pentru acest proiect, ceea ce l-a nedumerit pe primarul hârşovean.

Doar consilierul PRO România, Mariana Pelelungă nu a fost prezentă şi nu a votat pentru trecerea acestui proiect. Astfel, proiectul a trecut, iar Hârşova va beneficia de suma de 131.000 de euro pentru achiziţionarea pontoanelor.

„Nu ştiu de ce au votat aiurea aceşti consilieri. Nu îi înţeleg. Pot spune doar că în momentul de faţă PSD este un partid aflat într-o criză de lideri. Din toată treaba aceasta profită consilierul PRO România, în persoana doamnei Mariana Pelelungă, cea care este plecată din magistratură din cauza incapacităţii sale de muncă. Dumneaei are o problemă de moralitate. Când are o pensie nesimţită de 117 milioane de lei vechi pe lună şi vine la şedinţele de consiliu acolo unde pare că este foarte capabilă de muncă, eu cred că cel mai bine ar trebui să îşi revizuiască comportamentul şi să înţeleagă că ea nu se află în Consiliul Local Hârşova pentru a fi împotriva lui Viorel Ionescu”, a declarat primarul Viorel Ionescu pentru „Cuget Liber”.

De partea cealaltă, unul dintre consilierii PSD de la Hârşova şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că şedinţele de Consiliu Local sunt transmise pe Facebook. Iar Viorel Ionescu a oferit un răspuns clar vizavi de această remarcă.

„Vom continua să transmitem şedinţele pe pagina de Facebook a oraşului Hârşova pentru că cetăţenii din Hârşova trebuie să vadă în ce mod funcţionează activitatea în cadrul acestor şedinţe. Mie aşa mi se pare corect. Nu mă interesează Mariana Pelelungă şi alţi consilieri PSD, pe mine mă interesează de Hârşova. Dacă vor mai exista proiecte pe care nu le vor analiza la modul obiectiv şi le vor privi prin prisma primarului, atunci voi chema în ajutor hârşovenii. Cu siguranţă vom reuşi. Unde este întuneric şi nu avem lumină, degeaba ne chinuim să explicăm”, a adăugat Viorel Ionescu.

Viorel Ionescu demonstrează astfel că nu se lasă influenţat de părerile consilierilor aflaţi în opoziţie şi crede în puterea sa de muncă, punându-se în continuare în slujba hârşovenilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6355 secunde