Edilul Nicolae Matei a predat cheile pentru 32 de apartamente ANL

211
1
Edilul Nicolae Matei a predat cheile pentru 32 de apartamente ANL - sedintamateidsc0095-1437722407.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Năvodari s-au reunit în cadrul ședinței ordinare a lunii iulie, în cadrul căreia s-au discutat cele 38 de proiecte de hotărâri existente pe ordinea de zi, plus alte trei aflate pe lista suplimentară.

Printre cele 38 de proiecte de hotărâre votate de consilierii locali s-a aflat și cel privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul "extindere rețea canalizare menajeră – aleea din strada Liniștei". Un alt proiect a vizat completarea fondului de locuințe cu chirie destinate specialiștilor din învățământ, politie, administrație publică, sănătate, culte și cultură. Totodată, au fost aprobate și proiectele de hotărâre pentru organizarea, în luna august a luptelor tătărești și a zilelor orașului Năvodari în perioada 31 iulie - 2 august.

Tot în cadrul ședinței de consiliu local au fost numiți și noii membri ai consiliului de administrație al SC Termica Distribuție Năvodari.

După ședința de Consiliu Local, Nicolae Matei, primarul orașului Năvodari, a predat cheile pentru 32 de apartamente ANL.

Comentează știrea

io
24 iulie 2015
militienii vor bani multi

Păi bine măi matei tot la "săracii" ăstia de politisti doctori si consilieri localizare le dai case ăstia care câstiga peste 2000-3000 lei pe lună din salariu plus spaga încă pe atâta , tot ăstora care pot să facă credite bancare si sa îsi cumpere casele lor tot lor le dai , în loc să îi ajuti pe cei nevoiasi , RUSINE dl primar să te voteze politistii si doctorii si consilierii locali , restul îti dă muiecukakat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9964 secunde