Edilul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a inspectat patru unităţi de învăţământ din oraş

214
Edilul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a inspectat patru unităţi de învăţământ din oraş - mangaliascoli2-1630951167.jpg
A mai rămas puţin timp până va începe anul şcolar şi toţi primarii din judeţul Constanţa se ocupă de amenajarea şcolilor pentru ca elevii să îşi poată desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii.

O astfel de activitate a avut loc şi în municipiul Mangalia, acolo unde primarul Cristian Radu a mers personal la trei şcoli şi o grădiniţă pentru a verifica stadiul reparaţiilor care s-au efectuat până în acest moment.

Aceste şcoli vor fi dotate cu aparatură de ultimă oră, iar spaţiile verzi din jur vor fi amenajate şi curăţate.

Primarul Cristian Radu a oferit asigurări că măsurile de igienă necesare vor fi puse în vigoare pe tot parcursul anului şcolar.

„Am verificat stadiul lucrărilor de reparații la școlile nr.1, 2 și 3, dar și la grădinița nr.3, din localitate. Voi continua să verific calitatea lucrărilor și la celelalte școli din Mangalia pentru că vreau ca elevii să fie primiți în sălile de curs în cele mai bune condiții. Am discutat cu directorii unităților de învățământ despre dotarea cu table interactive, dar și despre întreținerea spațiilor verzi aferente unităților de învățământ, precum și aplicarea tuturor măsurilor de igienă, pe durata anului școlar”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3614 secunde