Edilul Iulian Soceanu: „Traficul este îngreunat deoarece se lucrează la reţeaua de canalizare”

168
Edilul Iulian Soceanu: „Traficul este îngreunat deoarece se lucrează la reţeaua de canalizare” - techirghiolreabilitare-1631815955.jpg
Proiectele continuă în oraşul Techirghiol, acolo unde în această perioadă se lucrează la reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie şi de canalizare şi a staţiei de pompare apă.

Din acest motiv traficul în oraşul Techirghiol este îngreunat, iar edilul Iulian Soceanu a transmis un mesaj important pe pagina sa personală de Facebook în legătură cu acest aspect.

„În prezent sunt în plină desfăşurare lucrările din cadrul proiectului reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie şi de canalizare, staţie nouă de pompare apă şi conducte aferente în localitatea Techirghiol, proiect realizat de RAJA SA Constanta. Proiectul are o valoare de aproximativ 40 de milioane de lei, şi trebuie implementat până în luna decembrie 2022, finalizarea lui urmând să aducă plus valoare oraşului nostru şi evident o creştere a calităţii vieţii. Se lucrează pe 73 de străzi din oraşul Techirghiol, motiv pentru care în multe zone din oraş traficul se desfăşoară cu dificultate. Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat şi împreună cu echipele RAJA SA facem tot ce putem astfel încât perioada de disconfort să fie cât mai scurtă”, a transmis primarul oraşului Techirghiol, Iulian Soceanu, pe pagina sa personală de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5496 secunde