Edilul Cristian Radu: "Ne dorim ca populația să plătească mai puțin încălzirea pe timpul iernii"

465
Edilul Cristian Radu:

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației publice din Mangalia au demarat mai multe lucrări ce vizează diverse modernizări la centralele termice din localitate precum și montarea gratuită a contoarelor de apartament, astfel încât locatarii să plătească agentul termic în funcție de consumul propriu.   


Locatarii blocurilor, din Mangalia, racordate la sistemul centralizat de termoficare au fost anunțați, recent, că, începând de astăzi, 23 septembrie, angajații societății de termoficare vor demara lucrări de modernizare la Centrala Termică Nr. 20, care deservește blocurile A01, A03, A04 și A05. 


Astfel, potrivit administrației publice locale, intervențiile vor cuprinde înlocuirea cazanelor de apă caldă, precum și montarea unor echipamente adiacente. Ulterior, lucrări similare vor avea loc și la alte centrale termice din oraș, precum și la rețeaua de distribuție a agentului termic, pentru reducerea pierderilor de pe traseu. Totodată, reprezentanții societății de termoficare precizează că, până la începerea sezonului rece, aceste lucrări de modernizare în centrală vor fi finalizate, astfel încât clienții arondați la CT20 să beneficieze de apă caldă și agent termic pentru încălzirea locuințelor. De asemenea, vor avea loc verificări tehnice la toate centralele termice și se va interveni cu lucrări de reparații, în funcție de necesități. 


"Încă de pe acum, ne pregătim intens pentru a furniza agent termic la parametri normali, în această iarnă. Facem revizii în centrale, probe la rece, când va fi cazul. Acum, demarăm aceste lucrări de modernizare la CT20 pentru reducerea costurilor cu încălzirea pe timpul iernii", au declarat reprezentanții Goldterm Mangalia. 


Nu în ultimul rând, la blocurile din Mangalia, continuă montarea gratuită a contoarelor de apartament, astfel încât fiecare locatar să plătească agentul termic în funcție de consumul propriu. 


"Prin intermediul acestui proiect de contorizare gratuită sprijinim populația să plătească mai puțin încălzirea pe timpul iernii și dorim să readucem în sistemul centralizat pe cei debranșați cu mulți ani în urmă. Pe această cale, îi asigur pe toți locuitorii Mangaliei că în sezonul rece 2019-2020 agentul termic se va furniza în parametri optimi, iar prețul de producție a gigacaloriei este, în continuare, subvenționat de Primărie", a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3045 secunde