Edilii liberali constănțeni ar putea să îi spună "La revedere" lui Crin Antonescu

3808
Edilii liberali constănțeni ar putea să îi spună
Noile decizii adoptate, ieri, de către Biroul Politic Central al PNL privind susținerea lui Mircea Geoană pentru turul II au provocat o serie de nemulțumiri în rândul primarilor liberali din județ.

Primarul comunei Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, care a reușit să aducă liberalilor constănțeni cel mai bun rezultat la nivel județean (53,67%), s-a declarat, de la bun început, "foarte supărat" pe reacțiile liderului Crin Antonescu.
"Îmi pare rău de declarațiile lui Crin Antonescu de luni. Nu trebuia să iasă de prima dată să spună «NU» și să aibă acea reacție față de Traian Băsescu. Ca un lider liberal, ar fi trebuit să spună că va discuta și cu organizațiile locale și județene și de-abia după aceea liberalii se vor pronunța. Ar fi trebuit să spună că noi suntem dispuși să discutăm cu ambele părți, să lăsăm o poartă deschisă. Sunt foarte supărat", a spus ferm edilul.
În privința hotărârilor luate ieri de către cei de la centru, Gheorghe Grameni a avut aceeași determinare. "Nu sunt de acord cu această variantă. Pe noi, organizațiile locale, nu ne întreabă nimeni nimic. Dacă tot au luat ei de la centru toate deciziile, atunci eu le spun «la revedere»", a explicat el.
"Dacă vor încheia acest acord cu PSD-ul, vă spun că nu voi face niciun fel de campanie în Mihai Viteazu. Și vă mai spun că, la Sinoe cel puțin, nu va vota nimeni cu PSD. Într-adevăr, poate că la nivelul întregii comune vor fi persoane care vor avea alte opțiuni, dar per total, 70% din populație vă spun că nu va vota cu PSD", a completat primarul.
În cazul în care liberalii vor concretiza un acord cu PSD, Gheorghe Grameni a mai precizat că "dreapta se va duce de-a vale".

Și cei din teritoriu au un cuvânt de spus
Nici primarul orașului Techirghiol, Adrian Stan, nu s-a arătat foarte entuziasmat de intențiile centrului. "Am înțeles că acea declarație de luni a lui Crin Antonescu a fost una pur personală. Nu știu dacă s-a luat o decizie finală. Dacă Biroul Politic Central a luat noi decizii, atunci vom aștepta negocierile. Dar sper totuși să avem și noi, la nivel județean, o ședință care să fie finalizată democratic, cu un vot, pe acest subiect pentru că trebuie să se meargă și pe varianta din teritoriu. Trebuie să se țină cont și de cei din teritoriu care au depus eforturi pentru a susține campa-nia", a declarat Adrian Stan.
Personal, edilul a menționat că nu are "parti pris-uri" și va merge pe varianta optimă pentru partid și pentru primărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3386 secunde