Echipele Primăriei Mangalia lucrează la modernizarea infrastructurii localității

264
Echipele Primăriei Mangalia lucrează la modernizarea infrastructurii localității - cristiradumangalia-1633025910.jpg
Municipiul Mangalia se transformă de la săptămână la săptămână. Mai multe echipe ale Primăriei Mangalia se află în aceste zile pe teren şi efectuează diverse lucrări de punere la punct a infrastructurii şi a spaţiilor verzi.

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, merge foarte des alături de angajaţii primăriri şi supervizează lucrările.

„Zilele acestea, am verificat stadiul lucrărilor adiacente proiectelor pe fonduri europene, care se implementează în orașul nostru. Astfel, se refac aleile pietonale de la intrările în blocurile din centrul orașului, în paralel cu lucrările aferente proiectului de reabilitare a 17 străzi, cu bani europeni. Din păcate, pe străzile Vasile Pârvan, Dr. Motaș, Mărășești, Mihai Eminescu și Vasile Alecsandri nu putem intra cu primul strat de asfalt decât după ce RAJA va efectua lucrările de reabilitare și racordare la rețeaua de canalizare. În urma solicitărilor cetățenilor, modernizăm trotuarul de lângă Grădinița nr.3 și toaletăm copacii uscați de pe domeniul public. Echipele Primăriei sunt zilnic pe teren pentru a îndepărta cablurile inestetice de pe stâlpii de electricitate, dar și pentru lucrările cotidiene de întreținere a domeniului public. Totodată, continuăm acțiunile de plombare a tramei stradale și de igienizare si amenajare a spatiului verde. Mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, pe pagina sa de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4527 secunde