Droguri vândute pe post de afrodisiace la Constanța

3898
4
Droguri vândute pe post  de afrodisiace la Constanța - sexshopdevise-1325594486.jpg

Articole de la același autor

Deși noile reglementări legale pedepsesc cu închisoarea vânzarea de produse cu proprietăți psihoactive, Constanța

are mai multe magazine de vise rămase în funcțiune ca sex-shop-uri.

Au trecut mai bine de trei luni de la adoptarea legii privind interzicerea comercializării plantelor cu proprietăți psihoactive, precum și a deținerii unor astfel de produse. Deși toate părțile implicate au considerat că de această dată județul nostru se va trezi din coșmarul etnobotanic, comercianții de profil au găsit altă modalitate de a scăpa de plicurile cu care au rămas pe stoc și, eventual, de a vinde marfă nouă. Această metodă, folosită încă de la "primele închideri" de comercianții din țară, a ajuns de mai bine de-o lună și la Constanța.

Majoritatea magazinelor din municipiu, care lunile trecute erau destinate consumurilor de etnobotanice, s-au transformat peste noapte în sex-shop-uri, semn că unii comercianți se adaptează din mers la cerințele pieții constănțene. Astfel, pe lângă obiectele găsite în mod normal într-un sex-shop, angajații spațiilor comerciale vând cu seninătate celebrele plicuri cu droguri, fără frica legii.

Totuși, aceasta nu este strategia aplicată de toți "afaceriștii de vise". Unii patroni au considerat că nu este necesar să umble cu cioara vopsită, vânzându-și marfa la fel ca până la apariția reglementărilor legale în acest sens.

Se pare însă că nici acest tertip "erotic" nu-i va ajuta pe afaceriștii cu droguri să supraviețuiască mult timp pe piață. Instituțiile abilitate sunt de multă vreme cu ochii pe locațiile transformate peste noapte din magazine de etnobotanice, în sex-shop-uri, iar faptul că le este permis să funcționeze în acest mod "este doar o chestiune de durată".

"Desigur că avem informații despre ceea ce se întâmplă în aceste magazine, știm că încă se vând produse etnobotanice. Actualmente ele funcționează ca sex-shop-uri, însă asta nu înseamnă că noi înghițim asemenea gogoși. Ele sunt monitorizate, iar or-ganele competente vor acționa atunci când va fi cazul!", a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Claudiu Palaz.

Menționăm că, la ora actuală, mai multe foste magazine de vise din oraș funcționează ca sex-shop, inclusiv celebrul spațiu din apropierea Spitalului Județean Constanța. Mai grav este, însă, faptul că în fiecare seară, zeci de tineri vin aici, ca și în celelalte locații pentru a-și cumpăra "de fumat sau de tras", fără teama urmărilor legale, nici a celor medicale.

Comentează știrea

MACHE MIC SI CHEL DE LA FLORARIE
4 ianuarie 2012
altu este in spatele afacerii

Dupa ce i-au dat drumul lui machedonul mic(fiul lui ala de la florarie) afacerea cu ETNOBOTANICE ainceput sa ia amploare V-A INTREBATI DE CE DOMNILOR PROCURORI (CONRUPTI) AI CONSTANTEI

ZTiQQbdufbrS
10 februarie 2012
XkYfDPQdkxd

Multumesc tare mult, Irina! Sustinerea ta imi face tare bine! Ne vedem dseraia, asa e!!

chistpestatnedepistat
31 iulie 2012
sper sa muriti fara vicii calcati de masina

bah eu unu numai consum de mult...decat bere BAH DA MAI MANCATI CACAT MULT in timp ce va prefaceti ca faceti ceva cu adevarat?ratatilor nu suntem atat de prosti...plantele alea oare de cine sunt aduse in Tzara? bah ma jur ca o sa prind un ratat dasta gen Boc sau Claudiu Palaz asta si il bat cu cel mai mare drag...mai mare decat MAREA NEAGRA...sunteti penibili pe bune...sa nu vorbim de vapoarele care sunt pline de cocaina....oare care o fi principala sursa de cocaina din tzaara...hmmm CLAR NU CONSTANTA...deci ma jur daca prind un ratat dala fac pe dracu in patru si ii dau o piatra in cap....BAH BAREM NU VA MAI COMPORTATI DE PARCA FACETI CEVA...va balaciti in acelas cacat care oricum tot voi la-ti adus...vreti sa faceti ceva pe bune? INTERZICETI COMERCIALIZAREA LOR LA COPII...porci ipocriti cu caracter de vite bolnave de sifilis...aaa si apropo singuru pe care il respect...e Mazare...tot respectu pt omu ala...da ratati dastia gen Claudiu Palaz trebuiesc tarati un pic prin parnaie ca Nastase...va da-ti seama cata apreciere proFUNDa are pe acolo...speriati-va ratatilor de oameni ca mine...

azfr
31 iulie 2012
sunt venit din bucuresti si vreau sa cumpar si eu niste flori la inmormantare din cate am inteles unde pot gasii..

w pe bune dai in mortii lor doar nu stau toti gaborii sa citeasca fiecare site dasta....si daca stau...bag un plic de sare de bucatarie la "boxeri'' si dai in moloz sa faca ancheta si sa gaseasca sare de bucatarie imi place maxim sa chinui fomisti dastia care fura de la saraci "serios vreau sa imi dati si mie cateva detalii private id meu ''[email protected]'' cu cat vorbesc astia de droguri cu atat fac mai multa reclama...incredibili de ratati inutili :))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5167 secunde