DRAGNEA: "Voi fi alături de Ponta indiferent dacă va candida sau nu la prezidențiale"

77
1
DRAGNEA:

Articole de la același autor

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de ProTV, că va fi alături de Victor Ponta indiferent ce decizie va lua acesta în privința candidaturii la Președinție, arătând că va rămâne cu actualul premier în echipă indiferent ce se va după prezidențiale.


"Eu voi fi alături de Victor Ponta indiferent ce decizie va lua și voi rămâne cu el în echipă indiferent ce se va întâmpla după alegerile prezidențiale", a spus Dragnea. Întrebat dacă după europarlamentare Ponta își va anunța candidatura la prezidențiale, Dragnea a răspuns: "Asta n-am de unde s-o știu".


El a precizat că, dincolo de persoane, cel mai important pentru prezidențialele din România este profilul de candidat. "Și, dacă ne uităm în sondaje, se pare că majoritatea românilor ar dori ca viitorul președinte să fie diferit de Traian Băsescu și e firesc după zece ani să dorești ceva nou, ceva diferit", a spus Dragnea la "După 20 de ani" de la ProTV.


Comentează știrea

Bașpunar
30 martie 2014
Ciuma roșie - minciună, manipulare și dezinformare.

Ponta a invatat de la... Adrian Nastase! D-l Crin Antonescu a fost "sfătuit" să iasă de la guvernare de ciuma roșie (PSD-UNPR-PC). Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea și manipularea tov. Victor Ponta , tov. Dragnea și a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC)! Să vă fie rușine! Politica "attack dog" (câine de atac) de a irita, de a băga bățul prin gard, a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC) nu poate păcali decat pe proști… P.N.L. și d-l Crin Antonescu au dat dovadă de unitate, verticalitate, corectitudine și onestitate. Sper să-i țină! P.S. A mai fost unul care credea ca poate guverna doar pentru baronii P.S.D., sustinut de trădători, oportuniști, fripturiști și traseiști politici. Momentan e blogger la Jilava.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4548 secunde