Dragnea vine la Mamaia, la Școala de vară a femeilor PSD

175
Dragnea vine la Mamaia, la Școala de vară a femeilor PSD - dragnea-1440699016.jpg

Articole de la același autor

În perioada 28-30 august 2015, în stațiunea Mamaia, are loc Școala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate. La eveniment vor participa femei parlamentari, europarlamentari, primari, consilieri, precum și reprezentante ale ONG-urilor, ale unor instituții centrale și locale. Din partea conducerii partidului, vor participa președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, președintele interimar al OFSD, Viorica Dăncilă, vicepreședintele PSD Ecaterina Andronescu.


În cadrul lucrărilor, se vor dezbate teme legate de strategia PSD în etapa actuală, politici publice adoptate de Guvern cu privire la susținerea familiei, a copilului și a persoanelor aflate în dificultate și care au fost cuprinse în "Pactul pentru Demnitatea Femeii", necesitatea creării unei atitudini civice prompte față de fenomenele violenței, abuzului și violului, propuneri privind înăsprirea legislației împotriva celor care comit asemenea fapte.


La finalul cursurilor Școlii Politice de Vară a Femeilor Social Democrate se va adopta o Rezoluție cu privire la implicarea și susținerea femeilor din partid la alegerile locale și generale, ce vor avea loc în anul 2016.


Întrunirea se va organiza în stațiunea Mamaia, la Hotel Phoenicia Holiday Resort.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Liviu Dragnea, anunțul zilei
Luni, 24 August 2015
Stire din Politică-Administrație : "Nu s-a ajuns la o soluție!"
Pagina a fost generata in 0.5422 secunde