Dragnea: "Relațiile dintre Guvern și Parlament nu funcționează foarte bine"

212
1
Dragnea:
Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la intrarea în ședința Comitetului Executiv Național (CEx) al partidului de la Sucevița, că relația dintre Guvern și Palament nu funcționează foarte bine, această problemă urmând să fie discutată în reuniune.
Totodată, el a spus că se va face o analiză a activității guvernamentale la zi.


"Este o analiză a activității guvernamentale de la instalare până astăzi. Stăm mult mai bine decât în perioada trecută. O să discutăm și despre activitatea parlamentară și relațiile dintre Guvern și Parlament, că nu funcționează foarte bine și aici e o problemă mai mare în Parlament. Și despre baza de date a membrilor", a mai spus Dragnea, citat de Agerpres.


Comentează știrea

BIBI
1 octombrie 2017
OARE DECE?

CE NU FUNCTIONEAZA BINE ESTE CREIERUL TAU SI AL LUI TARICEANU. O SA RAMANETI IN ISTORIA POLITICII ROMANESTI CA CEI MAI STUPIZI POLITICIENI. O RUSINE PENTRU TATRA, O PACOSTE PENTRU POPOR. IN MOD SIGUR, STIUCA PE CARE ITI PLACE SA O PESCUIESTI ESTE MAI VICLEANA, MAI DESTEAPTA SI CU MULT MAI MULTI NEURONI DECAT TINE. CAND UN APARAT NU FUNCTIONEAZA SI NICI MECANICI NU SUNT PRIN PREAJMA, CEA MAI BUNA SOLUTIE ESTE SCHIMBAREA APARATULUI.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1225 secunde