Dragnea: PSD va merge singur la Cotroceni

173
1
Dragnea: PSD va merge singur la Cotroceni - dragnea-1446711446.jpg

Articole de la același autor

Partidul Social Democrat va merge singur la consultările cu președintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni, a anunțat liderul PSD, Liviu Dragnea.

"PSD va merge singur la Cotroceni, așa cum va merge și ALDE și fiecare partid. Așa mi se pare firesc. Invitațiile vor fi făcute pentru fiecare partid și vom merge fiecare separat, nu trebuie neapărat să ne ținem de mână ca să discutăm despre o majoritate", a declarat Liviu Dragnea, la Parlament, întrebat dacă va merge la Cotroceni alături de Gabriel Oprea, președintele UNPR.

El a adăugat că, înainte de consultările cu președintele Klaus Iohannis, liderii coaliției se vor întâlni pentru coordonarea opiniilor.

"După ce vom ști când o să fim invitați în mod oficial la Cotroceni, sigur ne vom întâlni înainte liderii coaliției, ca să ne coordonăm discuțiile. Fiecare partid merge separat, dar înainte de întâlnirile de la Cotroceni vom avea împreună o discuție să ne coordonăm", a punctat Dragnea, citat de Agerpres. 



Comentează știrea

Crina
5 noiembrie 2015
Castiga bani online!

Castiga bani online! Tocmai s-a lansat cel mai simplu sistem de obtinut venituri in timpul liber! Castiga bani online! Acum este momentul sa incepi! Castiga bani online si bucura-te de cea mai profitabila cariera! Noi te indrumam pas cu pas, cu atentie, iar tu castigi bani! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, cauta-ne la adresa de email: [email protected] sau adresa de facebook Crina si Iulian Dimache-Sima

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Liviu Dragnea a făcut anunțul!
Pagina a fost generata in 0.413 secunde