Doliu în PNL Constanţa. „O veste care mă lasă fără puterea de a spune câteva cuvinte”

747
Doliu în PNL Constanţa. „O veste care mă lasă fără puterea de a spune câteva cuvinte” - doliuinpnlmarianiordache2-1600108212.jpg

Articole de la același autor

Liberalii din Constanța sunt în stare de şoc după ce unul dintre membrii marcanți ai partidului s-a stins brusc din viață! Este vorba despre fostul primar din Medgidia şi consilier județean Marian Iordache.

Potrivit cadrelor medicale, acesta a murit fulgerător, duminică seara, în timp ce mânca o felie de pepene. Cadrele medicale au intervenit destul de repede, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a fi salvat. Liberalul Marian Iordache a fost primar al municipiului Medgidia timp de două mandate (2008 - 2016) și se afla pe lista PNL Constanța pentru un nou mandat de consilier județean. Pe 4 octombrie ar fi împlinit 59 de ani.

Imediat după aflarea acestei veşti tragice, liberalii din Constanţa au transmis mesaje de condoleanţe.

„Rămas bun, prieten drag! Cu extremă durere în suflet, anunț trecerea la cele veșnice a celui care nu ne-a fost doar un coleg, ci un adevărat prieten, Marian Iordache. Prea devreme, prea brusc... o veste care mă lasă fără puterea de a spune câteva cuvinte! Vei rămâne mereu în memoria noastră ca fiind imaginea vie a ceea ce înseamnă devotament și dăruire. Îți mulțumesc pentru sfaturi, energie și toate amintirile pe care le-am strâns împreună! Condoleanțe familiei!”, a transmis liderul PNL Constanta, deputatul Bogdan Huțucă.

„Mi-ș fi dorit să ne bucurăm împreună de realizări, dar se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu tine, Mariane...! Din nefericire, bunul nostru coleg și prieten, Marian Iordache, nu mai este printre noi. Ni-l vom aminti întotdeauna ca acel om jovial, pentru care nimic nu era imposibil, dedicat oamenilor și nouă, colegilor de partid. Suntem prea devastați de cumplita veste pentru a putea scrie mai multe...Sincere condoleanțe familiei, vă suntem alături!”, a transmis şi liberalul Mihai Lupu, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța.

Sicriul cu corpul neînsuflețit a fost depus ieri la Capela Bisericii Sf. Ap. Petru şi Pavel (Biserica din centru, Medgidia). Slujba de înmormântare va avea loc astăzi, 15 septembrie, la ora 11.00, la Biserica Sf. Ap. Petru şi Pavel din Medgidia.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Ziarul „Cuget Liber” transmite sincere condoleanțe familiei pentru această pierdere incomensurabilă! Somn lin, domnule primar! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5318 secunde