Distracție și voie bună la Zilele Municipiului Medgidia

596
Distracție și voie bună la Zilele Municipiului Medgidia - bfdc55069cb0ec5d8eb24ddf7e993a6b-1346442327.jpg

Articole de la același autor

Zilele Municipiului Medgidia continuă și în week-end. Astfel, vor avea loc diverse evenimente și activități, atât cei mici cât și cei mari fiind invitați să ia parte la acțiunile organizate. Sâmbătă, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu" va avea loc Recitalul de pian al claselor pregătite de profesorii Angela Bejenaru și Inga Postolache, iar la ora 12.00, la Clubul Pensionarilor va avea loc un concurs de șah. Seara continuă de la ora 17.00 cu spectacolul de teatru "Variațiuni enig-matice" în interpretarea trupei Teatrului "Aurel Elefterescu" din Călărași, comedia "Deținuți de plăcere" - interpretată de trupa de teatru "Doi plus doi" din Huși și un "Colaj din Caragiale", interpretat de trupa de teatru din Pitești.


Tot de la ora 17.00 va avea loc o paradă a ansamblurilor folclorice din Medgidia, a celor invitate și a fanfarei "Dan Spătaru". De asemenea, pe scena din Medgidia vor urca invitați speciali din Grecia - membrii ansamblului Neokastro. 


Duminică, de la ora 12.15 filiala Medgidia a UDTTMR organizează simpozionul "Medgidia noastră" în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu". De la ora 17.00, la Casa Armatei se vor desfășura piesele de teatru "Lecția", în interpretarea trupei de teatru a Cercului Militar Iași și "Visul sau Damen vals" al trupelor "Thetis" și "Ușa" din Medgidia, urmate, la ora 19.00 de festivi-tatea de premiere și închiderea Festi-valului Național de Teatru "Tanța și Costel", ediția I. 


În Piațeta Decebal, de la ora 19.00 va avea loc spectacolul Facultății de Arte a Universității Ovidius: piesa "Vintage", regizor Gavril Borodan, proiect muzical Dumitru Lupu. 


Momentul culminant al serii îl reprezintă show-ul profesionist, ce va începe de la ora 20.30, susținut de următorii artiști: Ionuț Galani și ansamblul "Asteria", Anna Lesko, Alexandra Ungureanu&Crush, Like Chocolate. Cea de-a XII-a ediție a zilelor Medgidiei se va încheia cu un foc de artificii, programat la ora 23.30.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5976 secunde