Distracție și voie bună la "Zilele Municipiului Medgidia"

502
Distracție și voie bună  la
Orașul Medgidia va fi în sărbătoare începând de mâine, când la ora 9.00, în sunet de fanfară se vor arbora drapelele și se va deschide oficial cea de-a XIII-a ediție a Zilelor Municipiului Medgidia. Evenimentul va avea loc în perioada 29 august-2 septembrie. Potrivit primarului Marian Iordache, data de 2 septembrie reprezintă ziua în care Medgidia a fost atestată oficial, în urmă cu 156 de ani.

După deschiderea oficială a evenimentului, ziua va continua cu desene pe asfalt ale copiilor din grădinițe (de la ora 10.00) și cu expoziția de carte și fotografii - Medgidia- orașul cu nume de sultan" (ora 12.00- la Biblioteca Municipală).

Programul zilei de joi cuprinde, în cea mai mare parte, activități socio-umanitare. Între orele 9.00-18.00 va fi deschis publicului un târg umanitar cu vânzare de produse fabricate în Dobrogea, organizat de Asociația Voluntarilor din Medgidia, în Piațeta Decebal. Între orele 10.00-15.00 la Biblioteca Municipală se va desfășura proiectul V.I.S.E - Valorizarea Inovației în Suport Educațional - atelier de desene animate.

Un alt târg cu vânzare adresat locuitorilor Medgidiei este cel organizat de Asociația MED-CER, între orele 10.00-18.00 în Piațeta Decebal, ce oferă spre cumpărare diferite produse artizanale. Și Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" a pregătit, începând cu ora 12.00 un târg cu obiecte fabricate manual, destinate vânzării.

În altă ordine de idei, și pe parcursul celorlalte zile vor avea loc diverse activități cultural-artistice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4188 secunde