Directorul de la "Confort Urban", chemat să dea raportul consilierilor locali

824
1
Directorul de la

Articole de la același autor

Consilierul local liberal Mihaela Andrei a solicitat, în ședința Comisiei de Organizare și Dezvoltare Urbanistică a Consiliului Local Municipal din data de 19 martie, convocarea directorului "Confort Urban" la următoarea ședință a acestei comisii.


Solicitarea consilierului PNL are drept scop informarea membrilor Comisiei de Urbanism cu privire la intenția și planurile "Confort Urban", societate a Primăriei Constanța, de reparare și recondiționare totală a scărilor de acces pietonal către Plaja Modern, înainte de demararea sezonului estival.


Consilierul municipal Mihaela Andrei consideră că "repararea (ca obiectiv minimal) a căilor de acces pietonal spre Plaja Modern este absolut necesară și firească, reprezentând o contribuție logică a municipalității la efortul făcut din alte surse și de către alte instituții de a lărgi plajele Constanței. 


"Din respect pentru corecta utilizare a banului public și din respect pentru constănțeni și turiști, este necesar să existe lucrări planificate și realizate din timp, nu în sezonul estival", a spus consiliera liberală Mihaela Andrei.


Comentează știrea

Dan
24 martie 2018
Dezastru

Constanta, un oraș fără un pug coerent, fără o strategie reală de dezvoltare, un fiasco total, generat de niste incapabili

Pagina a fost generata in 1.0941 secunde