Pe lista PNL,

Directorul Casei Județene de Pensii l-a înlocuit pe prefectul Culețu

1104
În cadrul ședinței Biroului Politic Teritorial de sâmbătă, liberalii constănțeni au stabilit că prefectul Dănuț Culețu va fi înlocuit de către actualul director al Casei Județene de Pensii, Carmen Răducu.
La sfârșitul săptămânii trecute, prefectul, care fusese nominalizat pentru Colegiul 9 în Camera Deputaților, a renunțat la candidatură. În locul lui, liberalii au validat candidatura lui Carmen Răducu. Aceasta nu este singura modificare care a apărut pe lista PNL. Prorectorul Universității Maritime, Doina Carp, care își anunțase intenția de a candida pe Colegiul 3 la Senat, s-a retras și ea, fiind înlocuită cu Marius Enescu, șeful Autorității Județene de Sănătate Publică. În locul lui, la Colegiul 6 pentru Camera Deputaților, rămas vacant, a fost propus Iulian Gropoșilă, președinte al Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța.
Pe noua listă care va fi trimisă spre validare Biroului Politic Național se află, la Camera Deputaților, deputatul George Dragomir (Colegiul 1), directorul Oil Terminal Constanța, Mihai Lupu (Colegiul 2) , secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu (Colegiul 3), directorul tehnic al Administrației Porturilor Maritime Constanța, Gheorghe Iorov (Colegiul 4), directorul Oficiului de Cadastru, Ionuț Spătaru (Colegiul 5). Iulian Gropoșilă, șef PIMM, va candida pentru Colegiul 6, iar Adrian Bratu, director comercial APC, pentru Colegiul 7. Septimiu Bourceanu, managerul Sanatoriului Balnear Techirghiol se va lupta în Colegiul 8, Carmen Răducu, directorul Casei de Pensii, în Colegiul 9, în timp ce deputatul Andrian Mihei se va întrece în Colegiul 10.
La Senat, PNL l-a propus pentru Colegiul 1 pe senatorul Puiu Hașotti, iar în Colegiul 2 pe Ovidiu Cupșa, directorul Administrației Canalelor Navigabile. Pentru Colegiul 3, a fost propus Marius Enescu, director Autoritatea Județeană de Sănătate Publică, iar pentru Colegiul 4, Constantin Matei, directorul general al Administrației Porturilor Maritime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9965 secunde