Dezbaterea noului Cod rutier în comisiile Senatului, amânată

233
Dezbaterea noului Cod rutier în comisiile Senatului, amânată - dezbaterecomisie-1390826375.jpg

Articole de la același autor

Dezbaterea noului Cod rutier în comisiile juridică, pentru apărare și administrație publică ale Senatului a fost amânată, astăzi, pentru o săptămână, din cauza condițiilor meteo și a recentelor schimbări la conducerea MAI.


Ședința reunită a Comisiei pentru apărare, Comisiei pentru administrație și a Comisiei juridice din Senat în care urma să se dezbată noul Cod Rutier a fost amânată la solicitarea Ministerului Afacerilor Interne și din cauza absenței de la lucrări a majorității membrilor celor trei comisii.


Ministerului Afacerilor Interne a solicitat celor trei comisii, printr-o adresă semnată de secretarul de stat Bogdan Tohăneanu, amânarea dicuțiilor privind acest proiect de lege "având în vedere situația meteorologică existentă la nivelul țării, dar și recentele modificări intervenite în conducerea MAI".


Potrivit Mediafax, la ședință nu a participat niciun reprezenzentant al MAI, solicitarea fiind prezentată celor șase senatori prezenți de președintele Comisiei pentru administrație publică, senatorul Darius Vâlcov (PSD).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5792 secunde