Deputatul Zanfir Iorguș a plimbat mangalioții la Palatul Parlamentului

821
1
Deputatul Zanfir Iorguș a plimbat mangalioții la Palatul Parlamentului - iorgusvizitaparlament11-1318965922.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții mai multor organizații non-guvernamentale din Mangalia au fost invitații deputatului Zanfir Iorguș, într-o excursie la Palatul Parlamentului și la Grădina Zoologică București.
După ce s-au delectat vizitând Grădina Zoologică, reprezentanții ONG-urilor din Mangalia, însoțiți de un ghid profesionist, au vizitat principalele incinte ale Palatului Parlamentului.
ONG-iștii din Mangalia s-au arătat deosebit de încântați de vizita de la Palatul Parlamentului, de opulența și istoricul clădirii.
"A fost prima oară când noi, reprezentanții adulți ai Asociației «Și Eu Pot» am vizitat Palatul Parlamentului. Este, de asemenea, prima vizită la București și pentru cele două fetițe din cartierul "Zootehnie", care ne-au însoțit și cărora le-au plăcut atât Palatul Parlamentului, cât și Grădina Zoologică. A fost o șansă unică și pentru micuțe și pentru noi de a participa la excursia organizată de parlamentarul Zanfir Iorguș", a declarat Diana Petre, președintele Asociației "Și Eu Pot" Mangalia.
Tot despre vizita în Parlament, Emilia Dabu, membru USR și președinte al Clubului Artelor "Solteris", ne-a declarat: "Este frumos faptul că se întâmplă astfel de lucruri deosebite, că oamenii au posibilitatea să viziteze a doua cea mai mare clădire din lume, după Pentagon. Este o clădire impresionantă, care nu își dezminte locul obținut în Cartea Recordurilor".
Acțiuni similare celei de la începutul acestei săptămâni au avut loc periodic, în ultimii trei ani, pentru diferitele categorii socio-profesionale din Colegiul 5. În decursul timpului, la acestea au participat preșcolari și elevi ai unităților de învățământ din localitate, pensionari, profesori, medici și reprezentanți ai cultelor.

Comentează știrea

Milica
19 octombrie 2011
Plimbarea ONG-istilor la Palat

Mediatizarea deputatului mangali(h)ot Zanfir Iorgus demonstreaza sforariile politice ale unui parvenit cu dosare vizand ilegalitatile savarsite in perioada mandatelor sale de primar. Visul sau de a candida din nou la primaria Mangaliei nu tine cont de imaginea negativa in randurile unei populatii pauperizate, ca niciodata, de catre Strutocamila PDL-ista. Demolator de partide (PNTCD, PSD, Iorgus Zanfir sare dintr-o barca intr-alta, vazandu-si de megaafacerile sale si ale familiei. Un ciocoi nou, la vremuri noi!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Scandal politic în stradă la Mangalia
Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Beat pe motocicletă
Pagina a fost generata in 0.6338 secunde