Deputatul Varol Amet va reprezenta UDTTMR în Parlamentul României

768
Deputatul Varol Amet va reprezenta UDTTMR în Parlamentul României - udttmrametvarol2-1607454012.jpg

Articole de la același autor

În urma alegerilor din data de 6 decembrie 2020, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) a obținut, la nivelul județului Constanța, 2.862 de voturi, rezultat care ii asigură organizației reprezentarea în Parlamentul României prin deputatul Varol Amet, în următorii patru ani.

„Mulțumim pe această cale tuturor celor care au ieșit la vot și l-au validat prin votul lor pe candidatul UDTTMR să reprezinte comunitatea tătară din România și interesele acesteia în forul legislativ al țării. Prin acest vot am redobândit un drept constituțional pe care toate minoritățile naționale din România îl au după Revoluția din 1989. De asemenea, reiterăm mulțumirile noastre și recunoștința față de toți membrii comunității și prietenii de alte etnii care ne-au fost alături și au crezut în UDTTMR în ultimii patru ani, ani care au pus la grea încercare unitatea comunității noastre. Avem convingerea că fiecare dintre noi a învățat ceva din această experiență a ultimilor patru ani și că, de acum înainte, vom face un efort comun în vederea consolidării comunității și asumării cu demnitate a deciziilor și normelor legale care stau la baza activității noastre de zi cu zi. Revenirea UDTTMR în cadrul Consiliului Minorităților Naționale și a deputatului susținut de UDTTMR în Parlamentul României reprezintă validarea organizației noastre din punct de vedere oficial și la nivel instituțional și reconfirmă încrederea care se acordă, de peste 30 de ani, Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România.

Stă doar în puterea noastră să ne păstrăm de acum încolo drepturile de care beneficiem și să facem dovada loialității noastre față de singurul nostru obiectiv: păstrarea și promovarea valorilor identitare ale tătarilor din România!”, au transmis reprezentanţii UDTTMR.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5738 secunde