Deputatul Stelian Ion, atac dur la adresa lui Florin Iordache, de la PSD

458
Deputatul Stelian Ion, atac dur la adresa lui Florin Iordache, de la PSD - stelianion-1603211929.jpg

Articole de la același autor

Deputatul din partea Alianţei USR-Plus Constanţa, Stelian Ion, a avut un atac dur la adresa fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Florin Iordache.

„Mereu mefient, mincinos şi perfid, lipsit de orice scrupule, meschin...

Aşa l-am cunoscut pe Florin Iordache în comisia care-i purta numele şi care era practic vârful de lance al celor care voiau să tragă ţara spre lumea sistemelor autoritariste din Est. Mi-ar fi greu să găsesc vreo vorbă de bine despre acest personaj. Prin comparaţie cu Nicolicea, părea urban. Dar nu era, ci doar ceva mai timid, şi a văzut asta o ţară întreagă atunci când şi-a fluturat golăneşte degetul către opoziţie, în plenul parlamentului. O spun fără rezerve: dacă era după Florin Iordache, România arăta ca Belarusul, cu Dragnea în poziţia lui Lukaşenko şi cu el în rolul eminenţei cenuşii, a Naşului eliberator şi binefăcător al marilor infractori. Şi ce competenţe are Florin Iordache ca să fie pus în fruntea unei instituţii esenţiale pentru cum se dau legile în ţara noastră? El, care a primit diploma în Drept la 42 de ani şi de atunci singura sa practică a fost să jongleze cu şmecherii şi să strecoare în legi formulări mai mult sau mai puţin ambigue, mai toate benefice zonei gri. Dar dincolo de pregătire şi de reaua sa intenţie funciară, în urma discuţiilor tehnice cu el, nu ajunge defel să te impresioneze cu logica sa. România nu se poate rupe de trecutul putred având acest personaj într-o poziţie atât de importantă. Împreună cu colegii mei, mă voi opune alegerii sale” , a spus Stelian Ion.

La scurt timp după declaraţia lui Stelian Ion, Plenul Parlamentului a decis, marţi, numirea lui Florin Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ.

Iordache a fost numit în funcţie cu 185 de voturi pentru şi 43 contra. Votul a fost secret, cu buletine. Funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ a rămas vacantă după demisia lui Şerban Iliescu, iar de la conducerea Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare a demisionat Gheorghe Popescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3966 secunde