Deputatul Remus Cernea a pus gând rău Delfinariului din Constanța

222
1
Deputatul Remus Cernea a pus  gând rău Delfinariului din Constanța - deputatulremuscernea5-1431015765.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Colegiului 9 din Constanța, Remus Cernea, a anunțat, ieri, că va depune un proiect de lege privind protecția delfinilor, în sensul de a nu fi uciși, capturați sau torturați și care mai prevede că Delfinariul de la Constanța își poate continua activitatea cu delfinii existenți, dar că nu mai pot fi aduse alte exemplare.

"Este un proiect care nu ține de stânga, nu ține de dreapta, ține de dorința de a face un lucru bun, de a proteja niște ființe care sunt amenințate. Populația de delfini din Marea Neagră a scăzut în permanență; dacă acum 70 de ani erau aproximativ 2,5 milioane de delfini, numărul lor acum este estimat la doar câteva zeci de mii", a explicat Cernea.

Proiectul de lege prevede de asemenea că Delfinariul de la Constanța poate să își continue activitatea cu delfinii existenți, însă nu vor mai fi aduse alte exemplare. 

Comentează știrea

inf-zoo
8 mai 2015
ferma de animale

Aloo,care delfinariu?Poate vreti sa spuneti ca este vorba de niste grajduri si cotete ai caror locatari fac oua si potcoave de aur pentru ....investitorul cu libera initiativa.Sa fim seriosi,nu se merita o asemenea investitie decit doar pentru spalat banii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3082 secunde