Deputatul Remus Cernea a pus gând rău Delfinariului din Constanța

150
Deputatul Remus Cernea a pus gând rău Delfinariului din Constanța - remuscernea3-1430984920.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Remus Cernea a anunțat că va depune un proiect de lege privind protecția delfinilor, în sensul de a nu fi uciși, capturați sau torturați și care mai prevede că Delfinariul de la Constanța își poate continua activitatea cu delfinii existenți, dar că nu mai pot fi aduse alte exemplare.


"Astăzi vă anunțăm un proiect foarte frumos, un proiect legislativ, care deja este susținut de peste 10% din numărul total al parlamentarilor. Este un proiect generos pentru protecția delfinilor și are în vedere delfinii din Marea Neagră în primul rând, dar vor exista și implicații internaționale dacă Parlamentul va adopta această lege. Sunt numeroase zone pe glob în care delfinii sunt în continuare omorâți în mod deliberat, însă cu cât mai multe țări adoptă astfel de legislații de protecție, va crește presiunea internațională", a declarat Remus Cernea, la Parlament.
 

"Legea se va limita strict la măsurile de protecție a delfinilor, să nu fie uciși, să nu fie capturați, să nu fie torturați. Pot fi capturați pe perioade foarte scurte de timp în cazul în care viața le este în pericol și trebuie să fie tratați. Sunt și sancțiuni penale pentru uciderea delfinilor", a precizat Cernea. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Capacitatea Delfinariului va fi dublată
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier la Delfinariu
Pagina a fost generata in 0.4322 secunde