Deputatul Mircea Dobre exclude orice alianță cu PSD la Constanța

881
Deputatul Mircea Dobre exclude orice alianță cu PSD la Constanța - mirceadobreproromania-1592749831.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene a Pro România Constanța, deputatul Mircea Dobre, a anunțat, în cadrul ultimei conferințe de presă organizate, zilele trecute, la Constanța că exclude orice alianță cu PSD la nivelul municipiului Constanța. În plus, el a spus că nu mai are dialog cu nimeni de la PSD Constanța, cu atât mai mult cu primarul Decebal Făgădău căruia i-a fost șef de campanie la alegerile din 2016.

"La Constanța, este exclusă orice alianță cu PSD-ul. Iar eu vorbesc în numele organizației Pro România de la Constanța. Nu vorbesc în numele organizației Pro România de la nivel național. Mai subliniez încă o dată: la Constanța, este exclusă o alianță cu PSD. În ceea ce privește în județ și ceea ce le-am spus tuturor coordonatorilor de județ, fiecare conduce o localitate și își face strategia de campanie. Fiecare își alege drumul, alianța dacă este cazul, sau singur din partea Pro România. Deci noi, eu și Răzvan Filipescu, nu ne băgăm peste deciziile de la nivelul localităților. Noi am spus că suntem o organizație diferită față de ceea ce a fost până acum la partidele mari, gen PNL sau PSD, unde sunt lucruri impuse de la centru. La Constanța lucrurile sunt foarte clare! Și inclusiv discuția care a fost cu Victor Ponta, care a spus să decidem singuri dacă și cu cine dorim alianțe la nivelul județului Constanța", a spus Mircea Dobre.

După cum se știe, Mircea Dobre este fost membru PSD, însă el a plecat la Pro România pentru a pune umărul la construirea formațiunii politice condusă de Victor Ponta. Întrebat care mai este relația sa cu cei de la PSD Constanța și, implicit, cu actualul primar Decebal Făgădău, liderul Pro România din județul Constanța a explicat că nu mai are dialog cu nimeni din PSD Constanța, deci nici cu edilul Constanței.

"Din păcate, PSD Constanța a ajuns un partid care împarte doar funcții, nu doar la nivelul structurii Partidului Social Democrat, împarte funcții administrative cu PNL și asta se vede prin blaturile pe care le au la nivelul județului Constanța. Își împart funcțiile de primari, își împart funcțiile de consilieri locali. Pro România nu va intra în acest joc mizerabil. Vom continua proiectele pentru municipiul Constanța. O campanie corectă, ca să aibă cetățenii ce să aleagă, se realizează pe proiecte. Pentru că și proiectele pe care le-a prezentat Organizația Județeană a PSD în 2016 nu s-au realizat și nu se vor realiza. Peste 9 zile se fac 4 ani de când actualul primar și actuala conducere a primăriei a depus jurământul și nu s-a realizat nimic din ceea ce au prezentat atunci. Un primar nu are cum să fie o dată la patru ani", a mai spus Mircea Dobre.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5232 secunde