Deputatul Mihai Tararache vrea să ajute PNL să câștige Primăria Constanța

192
Deputatul Mihai Tararache vrea să ajute PNL să câștige Primăria Constanța - deputatulmihaitararache-1433518620.jpg

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Mihai Tararache, de la PNL, a organizat, vineri, o conferință de presă în care a prezentat, pe scurt, activitatea sa din Parlament spunând, printre altele, că turismul reprezintă pentru Constanța un domeniu important care nu este fructificat suficient. Totodată, a adus aminte că s-a luptat doi ani de zile pentru promulgarea Legii voucherelor care va aduce un plus turismului de pe litoral. Pe de altă parte, parlamentarul a reamintit că a adresat mai multe interpelări referitoare la diverse locații turistice care au fost lăsate de izbeliște de către autorități. 


Tot în cadrul conferinței de presă, Tararache a profitat că vineri a fost "Ziua Mediului" și a vorbit despre distrugerea spațiilor verzi din Constanța, lansând un atac dur la adresa viceprimarului Decebal Făgădău.


Cum atitudinea lui Mihai Tararache viza clar actuala administrație publică, a fost întrebat dacă nu cumva vizează funcția de primar al Constanței. "Nu m-am gândit la acest lucru, dar vreau să ajut echipa din care fac parte să câștige. Este timpul să se schimbe actuala administrație publică locală. Sper să ajut echipa să câștige prin proiectele pe care le inițiez", a spus Mihai Tararache.


De altfel, el a adăugat că nu vizează nicio funcție la Consiliul Județean însă, consideră că, din punctul său de vedere, i s-ar potrivi mult mai bine o funcție executivă și nu una legislativă cum are acum.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5532 secunde