Deputatul Marian Cruşoveanu, de la PNL Constanța, militează pentru „Alternativa Techirghiol”

854
Deputatul Marian Cruşoveanu, de la PNL Constanța, militează pentru „Alternativa Techirghiol” - fondcrusoveanudrum-1626879794.jpg
Drumul Naţional 39 care leagă Municipiul Constanţa de Mangalia este extrem de aglomerat în timpul sezonului estival. Zilnic se întâmplă ca şoferii să stea ore întregi în trafic pentru a ajunge în sudul litoralului, iar acest lucru nu este deloc confortabil. Oamenii politici din judeţul Constanţa încearcă să găsească soluţii. În acest sens, una dintre acestea ar fi „Alternativa Techirghiol”.



„Alternativa Techirghiol” este un drum care va fi construit în aşa fel încât cei care vor să ajungă în sudul litoralului să meargă prin Techirghiol.

Cetăţenii vor avea în acest fel două variante de a ajunge în Mangalia sau în Vama Veche, astfel că ambuteiajele ar putea fi evitate.

Deputatul PNL de Constanţa, Marian Cruşoveanu, este foarte încântat că acest proiect urmează să fie demarat şi atât el, cât şi colegii săi liberali susţin investiţia.

„Blocaje și ore pierdute în trafic, ambuteiaje. Cam asta se întâmplă aproape în fiecare zi, începând din luna mai până la începutul lunii septembrie. Necesitatea realizării proiectului Alternativei Techirghiol, drumul expres spre sudul litoralului, este una acută, iar aceste imagini spun totul despre această problemă. Ca orice problemă, dacă nu este tratată din timp, ea nu se rezolvă de la sine, ci se acutizează. La fel ca o boală netratată la timp, poate degenera într-una de proporții. AlternativaTechirghiol este o soluție pentru toți cei care locuiesc în sudul litoralului și folosesc acest drum, în scop de serviciu sau de altă natură. De asemenea, este în sprijinul agenților economici, al transportatorilor și este o înlesnire a călătoriei pentru cei care vin să viziteze litoralul. Aceste imagini, cu oameni stând în trafic, vorbesc despre o Românie care stă pe loc, iar ceea ce am propus noi este o țară normală care se îndreaptă spre dezvoltare, spre mișcare, spre reformă”, a declarat deputatul PNL de Constanţa, Marian Cruşoveanu.


Parlamentarul constănțean a făcut referire şi la momentele neplăcute în care se produc accidente rutiere. El a explicat că echipajele SMURD ar putea ajunge la locul accidentului mult mai rapid dacă va exista „Alternativa Techirghiol”.

„Să nu cumva ca, pe timp de vară, să aibă loc vreun accident nefericit unde să fie nevoie de intervenția rapidă a pompierilor sau a ambulanței, pentru că nu ar putea ajunge la timp, iar anumite vieți ar putea fi pierdute. Cine va fi responsabil? Nimeni. Cine va fi vinovat? Nimeni.

Alternativa Techirghiol nu este un moft, pentru că este un proiect susținut de PNL Constanța, ci este o nevoie reală pentru România și pentru județul nostru. Voi continua să susțin și să militez pentru acest proiect, pentru că drumurile, infrastructura rutieră sunt caracteristica de bază a unei țări moderne, europene și dezvoltate. Nu în ultimul rând, infrastructura este un sprijin real, direct și concret pentru bunăstarea oamenilor. Deschiderea de drumuri înseamnă noi oportunități”, a mai spus Cruşoveanu.

Ministrul Drulă, invitat să se plimbe cu mașina în sudul litoralului

În altă ordine de idei, Marian Cruşoveanu a postat un videoclip pe pagina sa personală de Facebook în care se observă cât de aglomerat este DN 39 pe timpul verii. Deputatul l-a invitat pe ministrul Transporturilor să circule în aceste condiţii pe acest drum pentru a vedea ce înseamnă să petreci ore în şir într-un trafic infernal.

„Sper ca și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, să vadă aceste imagini și îl invit să petreacă orele în șir în trafic, alături de toți cei care vin să viziteze litoralul românesc. În același timp, colegii parlamentari de alianță din USR- PLUS ar trebui să le explice locuitorilor din Constanța de ce acest proiect se amână. Doar prin realizarea acestui drum expres, proiect aflat într-un stadiu avansat de derulare, arătăm că suntem consecvenți cu noi și cu vorbele noastre. Pe această cale, îi invit pe parlamentarii USR-PLUS să îl convingă pe ministrul lor să susțină realizarea acestui proiect, așa cum și domnia sa s-a angajat la momentul preluării mandatului. Cu adevărat fericiți în România vom fi atunci când vom circula pe drumuri noi, rapide și sigure! Această postare nu este un atac, ci este doar o invitație la acțiune și mai multă responsabilitate în actul guvernamental, în interesul cetățenilor și al României”, a concluzionat deputatul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6279 secunde