Deputatul Maria Stavrositu se implică pentru a apăra drepturile copiilor

196
Deputatul Maria Stavrositu se implică pentru a apăra drepturile copiilor - mariastavrositu22octombrie-1351006210.jpg

Deputatul Maria Stavrositu a participat la dezbaterea privind includerea drepturilor copilului în programele politice ale principalelor partide politice din România. Evenimentul a fost organizat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC), sub Înaltul Patronaj al Subcomisiei pentru Drepturile Copilului din cadrul Camerei Deputaților, ce a avut loc în data de 23 octombrie 2012, la Palatul Parlamentului.


Preocupați de situația drepturilor copilului în România și conștienți de riscurile pe care nerespectarea drepturilor acestora le are asupra întregii societăți, organizatorii evenimentului alături de specialiști și reprezentanți ai principalelor partide politice din România, au dezbătut pe tema creării unui parteneriat în scopul ameliorării modalității de  implementare al drepturilor copilului.
Prezent la eveniment, deputatul constănțean Maria Stavrositu a avut o intervenție în cadrul dezbaterii, prin care și-a declarat sprijinul în concretizarea acestei inițiative și a contribuit cu idei pentru implementarea acesteia. Maria Stavrositu a felicitat societatea civilă, pentru materialul pus la dispoziție oamenilor politici și, totodată, a propus consultarea și implicarea unui nou partener, și anume biserica.


"Educația morală este primită și la școală, însă este întărită de biserică. Instituția bisericii poate avea rolul de partener reprezentând factorul cunoscător al problemelor sociale din interiorul comunităților de proximitate. Preoții au o legătură strânsă cu cea mai mare parte a comunității și, adesea, sunt nu numai tămăduitori ai sufletului, dar și personaje active în găsirea de soluții concrete pentru copii aflați în dificultate", a declarat Maria Stavrositu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Maria Stavrositu, delegat la Congresul PPE
Pagina a fost generata in 0.2514 secunde