Deputatul liberal Marian Cruşoveanu se implică în construirea nodului rutier de la Medgidia

634
Deputatul liberal Marian Cruşoveanu se implică în construirea nodului rutier de la Medgidia - fondcrusoveanunodrutier-1636993124.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Marian Cruşoveanu, de la PNL Constanța, a ţinut să informeze opinia publică de faptul că nodul rutier care urmează să fie construit pe Autostrada Soarelui în zona municipiului Medgidia va fi creat în cel mai scurt timp. Liberalul constănţean spune că prin construirea acestui nod rutier traficul greu va fi dirijat în afara localităţii Medgidia, astfel încât străzile din oraş să fie protejate.

„Continui să vă informez cu privire la evoluția proiectelor promise în campania electorală. În ultimii ani, Medgidia a devenit o zonă de interes economic extrem de importantă, astfel încât transportul de mare tonaj în municipiu a crescut considerabil. Investițiile din zonă au creat o provocare care avea nevoie de o soluție urgentă, aceasta fiind construirea nodului rutier pe Autostrada Soarelui, în zona municipiului Medgidia. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a avansat demersurile pentru realizarea acestui proiect, astfel încât, în momentul de față, există patru oferte pentru elaborarea studiilor de pre-fezabilitate și fezabilitate. După ce se va depăși această fază, vor începe contractarea, proiectarea și execuția nodului rutier.

Pentru medgidieni și mai ales pentru investitorii din zonă, avansarea acestui proiect reprezintă o veste bună, mai ales că, după realizarea acestui obiectiv, traficul greu va fi dirijat în afara localității. Aș adăuga și faptul că acest nod are un impact pozitiv, atât din perspectivă economică, dar mai ales a mediului. Componenta esențială pentru dezvoltarea județului Constanța o reprezintă investițiile în proiecte de impact, care pot trece dincolo de ciclurile electorale. Nodul rutier de pe A2 și DJ222 este o soluție tehnică pentru un termen mediu și lung, atât pentru municipiul Medgidia, cât și pentru județul Constanța”, a declarat secretarul general al PNL Constanţa, Marian Cruşoveanu.



Cazinoul din Constanţa va fi reabilitat până în 2023


Construirea acestui nod rutier nu este singurul proiect în care Marian Cruşoveanu se implică. Cazinoul din Constanţa este o clădire emblematică pentru oraşul de la malul mării. Lucrările de renovare s-au oprit pentru moment, însă parlamentarul dă asigurări că simbolul Constanţei va fi restaurat până în anul 2023.

„Pe agenda mea de lucru, pe lângă subiectele care țin de transport și infrastructură, se află și alte subiecte de interes local și județean. În spațiul public au apărut anumite zvonuri care vorbeau de lipsa fondurilor și stoparea finanțării lucrărilor la Cazinoul Constanța. Am adresat mai multe întrebări instituțiilor care se ocupă cu finanțarea restaurării monumentului de pe faleza Constanța, iar răspunsurile au confirmat faptul că există fonduri necesare. De asemenea, nu vor exista întârzieri în ceea ce privește terminarea lucrărilor, iar eventualele depășiri de buget vor fi stabilite după finalizarea reabilitării. În calitate de parlamentar PNL, am vrut să îi asigur pe constănțeni că, de pe faleza Constanța, simbolul nostru va străluci din nou. Conform informațiilor oficiale, de la nivelul Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice, în momentul de față, este realizat un procent de 45% din lucrările prevăzute. În 2023, va fi încununat cu succes efortul comun pentru salvarea simbolului Constanței, atât al administrației locale și centrale, dar mai ales al societății civile și al jurnaliștilor”, a scris deputatul Marian Cruşoveanu pe pagina sa personală de Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4391 secunde