Deputatul Gigel Știrbu: "Voi propune ca PNL să constituie o alianță de centru dreapta după europarlamentare"

307
Deputatul Gigel Știrbu:
Deputatul Gigel Știrbu, vicepreședinte PNL, a declarat, recent, că la următorul Consiliu Național al partidului va propune ca PNL, după alegerile europarlamentare, să ofere posibilitatea celorlalte formațiuni politice de dreapta să formeze o alianță preelectorală pentru alegerile prezidențiale, locale și parlamentare.

"Este o propunere pe care o voi face și BPN și Consiliului Național. Spuneam mai devreme că dacă PNL va lua un scor foarte bun la alegerile europene, atunci se legitimează încă o dată, dacă mai era nevoie, ca principala forță de dreapta și singura forță de dreapta, singurul partid puternic care se poate opune actualei mașinării comuniste. De aceea, eu voi face o propunere structurilor de conducere ale PNL și anume ca PNL să adopte o rezoluție la Consiliul Național prin care să ofere posibilitatea celorlalte forțe politice de dreapta pentru constituirea unei mari alianțe de centru dreapta pentru alegerile prezidențiale, alegerile locale și alegerile parlamentare", a declarat liberalul Gigel Știrbu, citat de Agerpres.

Știrbu a subliniat că, la următoarele alegeri locale, forțele de dreapta trebuie să aibă un singur candidat în fiecare localitate pentru a câștiga. El a adăugat că în situația în care PNL ar obține la viitoarele alegeri parlamentare un scor de 35%, acest lucru nu ar garanta că ar putea forma singur guvernul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4753 secunde