Deputatul Dumitru Focşa, de la AUR: „Avem de-a face cu o incompetenţă crasă”

183
Deputatul Dumitru Focşa, de la AUR: „Avem de-a face cu o incompetenţă crasă” - aurdespreincendiu2-1633112059.jpg
Reacţiile după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa continuă în lanţ. Deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Focşa, a pus ţinta pe Guvernul României, pe premierul Florin Cîţu şi implicit pe primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac.

De acuzaţiile lui Dumitru Focşa nu a scăpat nici preşedintele României, Klaus Iohannis.

Focşa spune că situaţia a fost scăpată de sub control de către autorităţile naţionale şi locale şi astfel ar trebui să existe mai multe demiteri.

„Mi-a fost dat să aflu că exista un raport de evaluare a situaţiei tehnice a secţiilor ATI în urma incendiului de la Piatra Neamţ care a avut loc anul trecut. În acel raport, la Constanţa, s-a constatat că nu exista nici un contract cu o echipă de mentenanţă pentru instalaţia electrică pe Spitalul de Boli Infecţioase care este sub patronajul Primăriei Constanţa. Domnul Chiţac ne-a declarat că a fost un incident de la o priză. Omul acesta ori este lovit de senilitate şi clar avem de-a face cu o incompetenţă crasă, cu un cinism mârşav, începând de la nivelul preşedintelui de stat care spune că statul a eşuat, până la premier şi bineînţeles în teritorii, acolo unde avem exact ce avem şi în fruntea ţării. La momentul în care s-a făcut acel raport trebuia să se demareze lucrări pentru refacerea instalaţiei electrice aplicate. Puteau fi trase trasee electrice aplicate la vedere, special ventilate cu siguranţe de capacitate maximă, pentru a evita suprasolicitarea sistemului electric astfel încât să avem în această perioadă de timp toate datele corecte în rapoarte. Prin incompetenţa asta crasă, pentru că ei şi-au folosit energia pentru lupta lor internă, au lăsat toată această problemă a spitalului deoparte”, a declarat pentru „Cuget Liber” deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Focşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3863 secunde