Deputatul Dumitru Focşa, apel către PSD și USR pentru demiterea primarului Vergil Chiţac

1267
Deputatul Dumitru Focşa, apel către PSD și USR pentru demiterea primarului Vergil Chiţac - focsaaur-1633630138.jpg
Organizaţia AUR Constanţa strânge de mai mult timp semnături pentru a organiza un referendum prin care primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, să fie demis.

Astfel, deputatul Dumitru Focşa face apel către parlamentarii constănţeni să se alăture celor de la AUR şi să contribuie la demiterea lui Vergil Chiţac.

„Guvernul Florin Cîțu a fost demis cu un scor istoric! 281 de parlamentari l-au zburat pe Superman-ul lui Iohannis. Am spus stop jocului de golf cu viețile românilor! Nu trebuie să ne oprim aici! Curățenia trebuie să se facă până la firul ierbii și ne referim aici la camarila fostului guvern, în speță oamenii care îl susțin. Ne referim la primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, în conștiința căruia se află zece persoane decedate ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța!

În acest sens, parlamentarii AUR Constanța îi invită pe parlamentarii PSD Constanța și USR Constanța la dialog, alături de toți constănțenii!

Domnule Felix Stroe, domnilor Stelian Ion și Dumitru Caragheorghe, vă rog pe această cale să ne așezăm la aceeași masă și să salvăm Constanța. Guvernul trădător a picat, am pus umărul cu toții la asta. Este păcat să nu ducem misiunea până la capăt și să nu ne salvăm orașul! Haideți să ne unim forțele, la invitația parlamentarilor AUR și să repunem Constanța pe traiectoria dezvoltării!”, a declarat deputatul AUR de Constanţa, Dumitru Viorel Focşa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5136 secunde