Deputatul Dănuț Culețu l-a interpelat pe Victor Ponta

137
1
Deputatul Dănuț Culețu l-a interpelat pe Victor Ponta - deputatuldanutculetu-1386691937.jpg
Deputatul constănțean Dănuț Culețu a făcut o interpelare premierului Victor Ponta în legătură cu ratificarea Convenției de la Istanbul privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice.

În documentul trimis primului-ministru, Culețu solicită un răspuns privind nesemnarea de către România a acestei convenții.

"România a participat la negocierile privind textul Convenției Consiliului Europei privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice (Convenția de la Istanbul), dar nu a procedat la semnarea documentului. Zilele acestea, se desfășoară Cam-pania «Activism pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor». Consider că ar fi un moment foarte bun pentru semnarea și ratificarea Convenției de la Istanbul, amânată și așa destul timp fără vreun motiv sau o logică anume. În acest context, vă rog, domnule prim-ministru, să îmi comunicați care este poziția Guvernului Ro-mâniei cu privire la acest subiect", a declarat deputatul constănțean Dănuț Culețu.

Comentează știrea

christian louboutin boutique
28 februarie 2014
christian louboutin boutique

christian louboutin store locator usa Stiri Politică : Deputatul Dănuț Culețu l-a interpelat pe Victor Ponta | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin boutique http://abacus-central.com/images/christian-louboutin-mens.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5435 secunde