Deputatul Cristina Dumitrache, demersuri pentru legalizarea canabisului medicinal

244
Deputatul Cristina Dumitrache, demersuri pentru legalizarea canabisului medicinal - cristinadumitrache-1614192039.jpg

Articole de la același autor

Recent, a avut loc prima conferință internațională din România pe tema utilizării canabisului medicinal. Conferința s-a desfășurat online pe platforma Zoom și a fost transmisă live pe Facebook și Youtube. A fost un maraton de prezentări susținute de unii dintre cei mai prestigioși medici și cercetători din România și din lume.

Cu toată deschiderea și tot suportul pentru acest demers s-au primit răspunsuri și explicații despre importanța canabisului medicinal și din partea altor invitați din domeniul legislativ, economic sau farmaceutic.

Proiectul de lege pentru legalizarea canabisului medicinal, care se află pe ordinea de zi în Camera Deputaților, este o inițiativă extrem de importantă care vine în sprijinul multor pacienți, suferinzi de multiple afecțiuni ce au dreptul la un tratament cu reale și dovedite beneficii.

Astfel conferința a creat contextul științific și profesional pentru ca toți factorii decidenți din Parlament, indiferent de culoarea politică să afle din experiența altor state din lume și să trateze cu seriozitate și responsabilitate acest proiect legislativ.

„Legalizarea canabisului în scop medical ar reprezenta o adevărată victorie pentru pacienții români care au tot atâtea drepturi ca cei din alte țări”, a declarat iniţiatorul acestei legi, deputatul constănţean Cristina Dumitrache, de la PSD.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.377 secunde