Deputatul Bogdan Huțucă: "Fac apel la oamenii de afaceri din Constanța! Să vină alături de mine, să spunem stop țopăielilor fiscale"

420
1
Deputatul Bogdan Huțucă:

Articole de la același autor

Un set de amendamente la Codul Fiscal, depuse de către președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, au fost admise și publicate în Monitorul Oficial din data de 24 iunie 2017. Amendamentele ating mai multe zone din fiscalitate, de la impozitul pe venituri și până la dobândirea calității de plătitor de TVA pentru contribuabili.

"Parlamentul a aprobat amendamentele pe care le-am depus la Codul Fiscal. Acestea vin în întâmpinarea dorinței mediului de afaceri de a avea un sistem fiscal predictibil și modern. Este o intrare în normalitate a sistemului fiscal și un pas în direcția corectă pentru un sistem care trebuie să pună contribuabilul pe primul loc. Cei care au fost nevoiți să treacă prin procedurile de dobândire sau redobândire a calității de plătitor de TVA știu foarte bine prin ce au trecut. De ce? Pentru că legea nu oferă predictibilitate și securitate legislativă. Tocmai acest lucru am încercat să-l corectez prin amendamentele pe care le-am depus la noul Cod Fiscal. Mi se pare absolut normal ca agenții economici să știe care sunt motivele pentru care riscă să piardă calitatea de plătitor de TVA, tocmai pentru a preveni eventuale probleme și pentru a le da libertate de mișcare, pe termen lung", a declarat deputatul Bogdan Huțucă.

Restul amendamentelor propuse de deputatul PNL și acceptate de plenul Camerei Deputaților clarifică aspecte privind baza impozabilă a impozitului pe veniturile micro-întreprinderilor, reguli privind asocierile fără personalitate juridică, calculul impozitului pe venit din alte surse sau ajustarea bazei de impozitare a TVA.

"Fac un apel la oamenii de afaceri din Constanța care au nevoie de un sistem predictibil, să vină alături de mine și de PNL pentru două obiective clare: să spunem stop țopăielilor fiscale în România și să lucrăm împreună la baza unui sistem fiscal prietenos, modern, pro-creștere nu pro-birocrație", a mai spus președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă. 

Comentează știrea

Constantin
27 iulie 2017
hora toapelor

Hai ca esti simpatic! Tu vorbesti de topaiala?!?... Stai linistit acolo, uitasem de tine...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4976 secunde