Deputații dezbat, astăzi, moțiunea privind transporturile

160
Deputații dezbat, astăzi, moțiunea privind transporturile - cameradeputatilor-1507045976.jpg
Dezbaterea moțiunii simple pe tema infrastructurii de transport, depusă de PNL și USR la Camera Deputaților, s-a amânat pentru astăzi, de la ora 9.30.

"S-a primit o scrisoare din partea domnului prim-ministru prin care informează Parlamentul cu privire la participarea domnului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, la ședința comună a Guvernului României cu Bulgaria care are loc astăzi. Ca atare, domnul ministru nu poate participa astăzi (marți - n.r.) la dezbaterea moțiunii simple și au solicitat o altă dată. S-a aprobat ca moțiunea simplă să fie dezbătută miercuri, de la ora 9.30, cu vot final când se termină dezbaterile", a declarat secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran, la finalul ședinței Biroului permanent.

Moțiunea simplă inițiată de PNL și USR pe tema infrastructurii de transport era programată să fie dezbătută, ieri, de plenul Camerei Deputaților, urmând ca votul final să fie dat astăzi.

Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, a anunțat, marțea trecută, în plenul Camerei depunerea unei moțiuni simple, inițiată de PNL și USR, intitulată "Infrastructura de transport a României sub domnia intereselor PSD. Deziluzie, demagogie și descurajare".

"Este o moțiune simplă îndreptată împotriva ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, și ca reacție la un management defectuos, lipsit de profesionalism, extrem de politizat, care a marcat în Ministerul Transporturilor cel puțin două recorduri. Unul este legat de rectificarea bugetară, când aproape o jumătate din fondurile alocate Ministerului Transporturilor au fost tăiate. De asemenea, al doilea record este legat de blocarea unor proiecte mari de infrastructură, cum sunt autostrada Sibiu - Pitești, autostrada Transilvania sau Târgu Mureș - Iași - Ungheni, care sunt compromise și cu termene de finalizate complet depășite", spunea Raluca Turcan, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8969 secunde